Spokojenost našich zákazníků

V rámci naší firemní strategie poskytujeme klientům jak širokou nabídku prověřených vozů, tak úplnou paletu služeb a produktů s koupí vozů spojených - od financování koupě vozu, přes jeho pojištění až po zabezpečení vozu proti krádeži, či výhodné asistenční služby.

Pokud máte nějaké postřehy a komentáře k našim službám, napište nám je. Nás v Auto ESA recenze vždy potěší. Ať už jsou kladné, nebo naopak záporné.


Dobrý den,

rád bych touto cestou vyjádřil naši spokojenost se službami Vaší společnosti, konkrétně s pobočkou v Praze Štěrboholích. Dne 22. 6. jsme si s ženou na uvedenou pobočku přijeli prohlédnout vůz a byli jsme velice mile překvapeni přístupem personálu, který se vyznačoval vstřícností a profesionalitou. Po zkušenostech s konkurenčním prodejcem mohu říci, že tento se Vašim službám nemůže rovnat.

Rád bych tedy poděkoval manažerovi dané směny, jednotlivým prodejcům i Vám za příjemnou zkušenost s Vaší společností.

S pozdravem
Josef Tetera


Dobrý den,
před týdnem tj.2.6.,jsem si poprvé v životě koupil v bazaru automobil. Mel jsem z tohoto velké obavy, auto, konkrétně Renault Thalia, byl zakoupen v levných vozech (Šterboholy), nicméně přístup prodejce a následně dam v kanceláři mé obavy rozptýlil. Auto je na svůj věk ve vynikajicim stavu, investice nulova, bez jakékoliv vady a jsem s nim nadmíru spokojen. Je vidět že existují stále bazary, které maji k zakaznikovi úctu a nesnaží se mu podstrčit vrak za každou cenu a vidinu zisku. Chválím proto Auto Esa za jejich přistup a budu je vsude doporučovat.
Váš spokojený zákazník Vladimir
Pilc a jeho Thalia


Dobrý den,

dnes jsem byl na vaši pobočce v Chomutově domluvit koupi automobilu. Mel jsem tu čest jednat s p.Tauberem a musím říct, že lepší profesionální chování, vstřícnost, slušnost jsem dosud nezažil. Je to člověk na svém místě a můžete být na něj právem hrdí. Doufám, že nákup automobilu dotahneme do šťastného konce. Preji vám více takových zaměstnanců.

S pozdravem Katzer Pavel, Ústí nad Labem


Dobrý den,
Velice bych chtěl poděkovat prodejci panu Jiřímu Javorskému za prodej vozidla na Vaší Pardubické pobočce Auto ESA.
Profesní vystupování a doporučení vozidla, kterého jsem ani neměl v myšlení o koupě.
Koupené vozidlo mám krátce, ale já i moje rodina jsme sním velice spokojeni.
Co mohu pro Vás udělat víc než mým kamarádům Vaši prodejnu aut jen kladně doporučovat.
Děkuji s pozdravem
Karel Klváček


Dobrý den, dne 25.4.2019 jsem na pobočce Chomutov zakoupil os.automobil a zároveň u vás prodal svoje auto. Moc chci poděkovat personálu pobočky hlavně manažerům za vynikající přístup při vyřizování dokladů. Ještě jednou díky, Němeček.


Dobrý den, ráda bych touto cestou pochválila Vašeho zaměstnance na pobočce v Chomutově. Jedná se o Davida Havlíka, který byl při jednání o výkupu auta milý a hlavně profesionální.


Dnes jsem si dovezl automobil z pobočky v Pardubicích. Od prvního telefonátu cca týden a auto je doma. Jsem maximálně spokojený s vašimi pracovníky, jak na place,tak v kanceláři. Jsou to profesionálové na svém místě. Tuto pobočku mohu jen doporučit.
S pozdravem Marcel Minár


Dne 6.4.2019 jsme navštívily z manželem Váš bazar v Českých Budějovicích. Hned jak jsme tam vešli se nás ujal prodejce pan Šimon Jaroš a poradil a vše vysvětlil k autu které jsme si vybraly na splátky. Auto hned přistavil vše otevřel řekl veškeré informace k autu i projížďku auta nám umožnil. Pak nás odkázal na manažera prodejce pana Jana Holešovského a ten nás obeznámil co vše budeme potřebovat k vyřízení úvěru na auto. Nabídl nám kávu jelikož byli před námi ještě jedni zákazníci. Pak nás doprovodil za obchodním zástupcem paní Stanislavou Šimkovou,kde jsme vše zdárně dokončily udělala maximum velké poděkování. Chtěly bychom jim touto cestou moc poděkovat za profesionální přístup. Byli úžasný na naše otázky dokázali odpovědět a nebo odpověď zjistily. Byli jsme i v bazaru AAA Auto a ty by se od vašich zaměstnanců měli ještě hodně moc co učit jak se chovat k zákazníkům. Přejeme krásný den Petr a Irena Kopčanských


Dobrý den ,

Koupili jsme u vás auto - Volvo XC60 a chci pochválit pana Kučeru za jeho jednání a přístup kde nám všechno vysvětlil, popsal a vyzkoušel dále za zpracování veškeré dokumentace p. Stuchlíkovou taktéž chceme pochválit a poděkovat za příiemné a ochotné jednání.

S pozdravem a díky Prokop Michal.

P.S. - další auto kupujeme taktéž u vás. :)))


Dobrý den,
6.3.2019 jsme s přítelkyní zašli jen tak do Auto ESA, že se podíváme po nějakém vozidle do budoucna. Nabídka vozů byla opravdu dobrá i když samozřejmě jako v každém bazaru tam byla vozidla jak v lepším tak i horším stavu. Sice ze začátku jsme trochu bloudili, ale když jsme spatřili naše již současné vozidlo, tak jsem oslovil zaměstnance aby nám jej předvedl.
Setkal jsem se s naprostou ochotou a informovaností jak o stavu vozidla tak i o minulém majiteli a jak bazar postupoval při výkupu vozidla.
Následovala zkušební jízda, při které mne zaměstnanec vyzval k předložení řidičského průkazu a po jeho ofocení na základě mého souhlasu mi předal klíče, abych si mohl vozidlo vyzkoušet a projet.
Zkušební jízda dopadla na výbornou a proto jsme se pro vozidlo rozhodli.
Ujal se nám pan Matěj Hrach a vše s námi briskně dovedl až do stavu, kdy nám předal vše potřebné a klíče od vozu.

Veliká pochvala jak prodejci u kterého jsem si bohužel nezapamatoval jméno a tímto se mu omlouvám, tak samozřejmě i panu Matěji Hrachovi za jeho lidský a profesionální přístup.

Všem škarohlídům, kteří na bazary jen nadávají mohu říci jen jedno v Auto ESA v Ostravě určitě neplatí žádná negativa.Přístup je na naprosto profesionální úrovni.

Hezký den přeji

Jan Rychtar


Dobrý den,
dnes se uskutečnil prodej našeho vozu na Vaší provozovně v Praze - Štěrboholy. Nedělal jsem si velké naděje, když jsem domlouval prohlídku vozu. Jaké bylo ale mé překvapení, když vše fungovalo tak jak má a i s úsměvem!!!!
Proto bych rád poděkoval všem za jejich profesionalitu, ochotu a i za jejich milý úsměv.

Brejcha


Velmi chválíme pana Procházku z Auto Esa Brno. Jeho vstřícnost, ochota a znalosti aut nám pomohla při výběru auta. Jsme moc spokojeni.


Dobrý den Vážená sopečnosti Auto ESA
Chtěl bych se přidat ke spokojeným zákazníkům co koupily vozidlo u Vaší společnosti.
Byl to již druhý vůz co jsem u Vás koupil. Naprosto skvělý přístup, na pobočce v Plzni tak i v K.Varech. Chtěl bych vystihnout jedním slovem probíhající obchod, naprosto bez chyby. Personál, jednání, jednoduše skvělé. Konkurence by se měla od Vás učit.
Děkuji a na viděnou.
S srdečným pozdravem Petr Sýkora


S autobazarem mame jiz druhou vybornou zkusenost, prijemni a ochotni zamestnanci. Speciálně vyzdvihujeme JANU BARTONKOVOU za rychle a prijemne vyřízení smlouvy, ale i kvalitni servis pri výběru již 2. vozidla. Vrele vsem doporucujeme.


Dobrý den, Vážený pane řediteli,
dovolte mi, prosím, abych Vám co nejsrdečněji poděkoval a zaroveň pogratuloval za skvělý personál na pobočce AUTO ESA České Budějovice.
Přes to, že jsme původně na pobočku přišli pro objednaný vůz (převezený do ČB přes celou republiku), společně s techniky jsme přišli na několik závažnějších závad (vysoká, sprejovou barvou zakamuflovaná koroze prahu - resp. exponovaných zdvihacích bodů, za měsíc končící STK atd.), pro které jsme se rozhodli toto vozidlo nekoupit. Tým Vašich techniků a managerů se nám celé tři hodiny téměř nepřetržitě věnoval, společně jsme vybrali přímo na pobočce jiný vůz, kterým jsme nakonec odjeli. Přesto že to nebylo v zájmu prodávajících, dostalo se nám "varování", doporučení a upozornění, jaké investice do vozu nás do budoucna čekají, jaká jsou eventuální rizika, zkrátka - neměli jsme pocit, že komunikujeme s personálem autobazaru, který se nám snaží za každou cenu prodat zboží, ale že s námi mluví přátelé, které jsme si ke koupi pozvali, aby nás v bazaru "neoškubali".

P.S. Ani kávu nechtěli zaplatit :)

S přáním hezkého dne a krásného prožití vánočních svátků

Vděčný
Miroslav Novák


Krásný den,

dovolte nám abychom Vám - společnosti Auto ESA moc poděkovali. Byli jsme s manželkou dne 11.12.2018 na pobočce v Plzni, vstřícnost, otevřenost, laskavost a profesionální přístup s jakým jsme se tam setkali je na té nejvyšší úrovni. Hned při vstupu jsme byli mile uvítáni, se vším jasně a srozumitelně vyrozuměni a plnohodnotně obslouženi. Dále nás mile překvapilo jakou péči věnujete automobilům které prodáváte - splnilo to vše co jsme očekávali. Ještě jednou moc děkujeme a přejeme mnoho spokojených zákazníků.


Dobrý den,

tímto bych chtěla poděkovat a poslat chválu na zaměstnance na pobočce v Chomutově, za vztřícný a milý přístup při koupi auta. Zejména přístup pana Romana Taubera, pana Miroslava Boháče a na infolince pana Martina Hojera.


Dobrý den,

tímto bych ráda pochválila Vašeho zaměstnance, pana Lounského. Panu Lounskému děkuji za velice vstřícný přístup, ochotu, profesionalitu a bohatou znalost v jeho oboru. Díky času, který mi věnoval, jsem pořídila u Vaší společnosti vůz mých snů a zůstaneme Vám já, má rodina i přátele nadále věrní.

S poděkováním a pozdravem,
Adéla Nováková


Dobrý den,
tím to bych chtěla moc poděkovat celému kolektivu v Karlových Varech za velice profesionální přístup a velkou pomoc při výběru auta (Huyndai i10). I když jsme čekali, bylo o nás hezky postaráno. Prodejce byl velice ochotný a hlavně nebyl vlezlý. Vše na naše přání ukázal. Slečna Bělohlávková (velice sympatická slečna) vše vysvětlila a poradila. Tímto ještě jednou moc děkuji a přeji hodně úspěchů v dalšícyh prodejích. Určitě Vás budu doporučovat. Krásný den a prosím předejte velké poděkování do Karlových Varů :-)

Hezký den

Kalinová Petra


Do Vaší pobočky na Černém Mostě jsme zavítali ještě v pátek odpoledne a nakonec jsme odjeli s nově zakoupenou Fabií. Jinou, než jsem si původně rezervovala. Jeden z mnou vybraných vozů byl již prodán a druhý jsme nakonec nevybrali. Ale hned opodál stál jiný vůz, který jsme později zakoupili. Prodejce byl velice příjemný pán, vše nám vysvětlil. Dokonce nám zařídil odvoz do banky pro patřičnou hotovost. Doufám, že budeme z naší volbou spokojeni. Celá naše rodina je totiž již několikanásobným odběratelem vozů z Auto Esa. Celkem jsme již u Vás zakoupili cca v rozmezí posledních 5 let šest automobilů. Z toho 4 škodovky, jeden Ford a jeden Pegueot.

Přeji Vám hodně spokojených zákazníků a jsem s pozdravem

Bohumila Jakubová



Vážený pane řediteli,
v sobotu 19. července jsme navštívili váš autobazar Auto Esa ve Štěrboholech. Byli jsme mile překvapeni, s jakou úrovní nám byly vozy nabídnuty a předvedeny. Rádi bychom touto cestou poděkovali Danielu Paulisovi a Janu Kalinovi za poskytnutý servis a díky jim se nyní radovat ze zakoupeného vozidla.

S přátelským pozdravem

manželé Petr a Kateřina Gálovi
z Klášterce nad Ohří



Dobrý den.

Dne 27.12.2013 jsem ve Vašem autobazaru v praze Štěrboholích zakoupil, po předešlé telefonické domluvě, vůz Ford C-MAX, r.v. 2010, s avizovaným údajem na tachometru 79000km...č. smlouvy K1190159, cena 207000,-Kč.
Dle informací technika-prodejce, Váš autobazar byl přímým dovozcem z Francie, což mi bylo dokladováno elektr. kopií TP i převozních papírů.
Rozhodl jsem se tedy vozidlo zakoupit, což jsem učinil, zaplatil a tentýž den i odjel.
Dnes, 4.1.2013 jsem vozidlo odvezl k velmi podrobné prohlídce do autoservisu FORD Hornát, Plzeň.
Zde byla provedena velmi zevrubná kontrola pravosti a původnosti všech základních dílů vozu, zkontrolováno na absenci oprav po případné bouračce, provedeno načtení elektronické servisní knížky z databáze Ford Europe a provedena diagnostika vozu.
Výsledkem 2hodinové prohlídky byl závěr, že nejen já, jakožto nový majitel, ale i servis byl mile překvapen-nejenže vozidlo nemá měněn sebemenší díl-mimo žárovky v zadním světle :-), ale i stav km na tachometru NAPROSTO sedí s každoročním vzestupným záznamem v databázi FORD.
Toto vyzdvihuji zejména z důvodu nemožnosti toto ověřit Cebií...

Závěr: jsem naprosto spokojený-a toto podtrhuji-nový majitel...kdybych ve voze našel 10000Kč, nebyl bych raději, než mít pocit, "že mi nikdo za fusekli netahal" :-))
 
Samozřejmě-výše uvedenou skutečnost na Svých prezentacích deklarujete, ale ...kdo se nepřesvědčí sám, ten nevěří..
 
Chtěl bych pochválit prodejního technika na ploše (bohužel jméno si již nepamatuji), který naprosto profesionálním způsobem zodpověděl veškeré mé zvídavé dotazy a nebál se i na rovinu přiznat nevědomost nějakých detailů-které ovšem obratem byl schopen zjistit, případně předvést. Nic mi nenutil (to by mě fakt odradil), nic nechválil-pouze profesionálně a s nehraným zájmem (pokud mohu posoudit) opravdu pomáhal při rozhodování při nákupu rodinného vozu.
Jemu opravdu patří velký dík! (a to se mi pochvala pro pražáka, jako plzeňákovi, píše opravdu těžce :-)))))))
 
Další dík patří prodejci -slečně? Tereze Nagovské, která nenuceně konverzovala v hektickém dni při sepisování smluv o koupi..velmi příjemné prostředí, přestože mě stálo peníze :-)
 
Takže jediným nedostatkem, či skvrnkou se jeví skutečnost, že kdybych nákup realizoval až po novém roce, ušetřil bych cca 10000,-Kč, o které jste danou kategorii vozů zlevnili. Osud...a má nedočkavost :-)
 
Přes výše uvedenou závěrečnou větu Vašemu autobazaru vyslovuji upřímné poděkování, nejen za prodej kvalitního vozu, ale zejména za férovost a pravdomluvnost!
 
S pozdravem a přáním, aby se dařilo i nadále
 
Martin Josífek



Vážení,

Dovolte mi, abych vám poděkoval za skvěý profesionální přístup k výkupu mého vozu a k následnému prodeji nového auta. Chtěl bych se s vámi podělit o příběh, jak jsem dění v Auto Esa vnímal já.

 V úterý 3..12.2013 jsem si na internetu vyhlídnul svoje auto, Škodu Octavia 2 facelift, slušná výbava, xenony a velká navigace pro mě byla to, co mě zajímalo, stejně jako garance kilometrů a slušného stavu. Objednal jsem si převoz po telefonu, na pobočku do Brna, oproti záloze 2000,-Kč. Díky ochotě prodejce na call centru jsem měl již druhý den na večer auto v Brně. Po telefonu jsem se informoval na možnost protiúčtu mého starého vozu VW Sharan, který mi už pro svojí velikost a 7 sedadel nevyhovoval. Po telefonu jsem se dohodnul s prodejcem, že se na Octavii přijdu podívat ve čtvrtek dopoledne. Ve čtvrtek dopoledne jsem se posadil za volant svého Sharanu a vyrazil na brněnskou pobočku Auto Esa, kde jsem byl v krátkosti seznámen se svým novým vozem Octavia, samozřejmostí je krátká projížďka kolem Vaňkovky. Auto bylo slušné a duševně jsem se připravoval na zkušenost s výkupem. Čekal jsem zahulenou buňku s tlustým výkupčím, který na vás křičí jaký to máte krám a že víc jak polovinu ceny nedostanete. Místo toho jsem čekal asi minutu, ujal se mě štíhlý asi třicetiletý manažer výkupu, který si prošel doklady, pak se projel v autě, potom přeměřil lak  a řekl mi cenu asi o deset tisíc nižší než byla průměrná cena na internetu. Dobrá nabídka za to, že se nemusím handrkovat s lidmi, kteří volají na inzerce, nemusím auto umývat, čistit a čekat zda někdo přijede, nebo ne. Každý, kdo kdy prodával ojeté auto přes inzerát ví o čem mluvím. Cena přijatelná, podání pravice a odešel jsem. Přešel jsem asi sto metrů do kanceláří prodeje, kde se mě ujal manažer bazaru, skutečný profesionál. Nabídnul mi kávu, kterou jsem zdvořile odmítnul, neboť jsem musel na oběd se zákazníkem. Zkusil jsem ještě nějakou slevu, chvíli přemýšlel a hledal ve firemním systému a nakonec mi sdělil, že slevu sice ne, ale dostanu plnou nádrž nafty. To je něco, co se hned tak nevidí. Potom přišlo na řadu něco, co jsem nikde nezažil. Odvezli mě zdarma na firmu firemním autem pro zákazníky a následně asi po dvou hodinách, kdy jsme se vrátil jsem vše v hodině uzavřel a odjel novým autem. Chci vám napsat, že od teď pro mě nejsou Auto Esa obyčejní prodejci ojetých aut, ale spolek lidí, kteří nabízí otevřený a profesionální servis, který se dneska jen těžko hledá. Díky moc za skvělou zkušenost a prosím, nepolevujte, jste úžasní.

S úctou
Mgr. Martin Hrdý



Dne 15.8.2013 jsem se odpoledne dostavil na Vaší pobočku autobazaru Praha Černý Most, ve věci odkoupení vozidla mé dcery Š Fab. Junior a k případnému zakoupení zamluveného vozidla Š Octávia. I když se obchod neuskutečnil, neboť vozidlo mé dcery bylo opravované po větší nehodě a Váše pobočka neměla zájem, opuštěl jsem Váš autobazar s velice dobrým pocitem.
Chování Vašich zaměstnanců bylo korektní a vstřícné a líbil se mě profesionální přístup mladého technika, který vozidlo prohlížel. Vysvětlil a ukázal závady proč nemohl provést konečné ocenění, skutečně jsem nabyl dojmu, že vozidla od Vás musí být po technické stránce objektivně ohodnocena.

S pozdravem
Libor Plzák



Dobrý den, všem,
má zkušenost s autobazarem AUTO ESA a zvlášť pak s panem Jiřím SEDLÁČKEM,z reklamačního oddělení je více než výborná.
V lednu letošního roku jsme si koupili, v pořadí již druhé auto, v bazaru AUTO ESA a bohužel po pár měsících jsme začali mít s autem problémy. Padaly otáčky, počítač hlásil chybu a uváděl systém do nouzového režimu. Jelikož jsem věděla, že taková to vada patří mezi skryté vady a na ně se vztahuje záruka, vyplnila jsem na stránkách Auto ESA reklamační formulář. Již druhý den se ozval pan Sedláček, napsal postup, co je potřeba zajistit (diagnostiku z autorizovaného servisu). Jakmile byla diagnostika hotova, ještě týž den Auto Esa zajistila odtah autíčka do Prahy k servisu.
Auto bylo opraveno, odzkoušeno a veškeré náklady s tím spojené hradil autobazar, včetně diagnostiky. To je dle mých bohatých zkušeností naprosto profesionální přístup jak autobazaru, tak jeho zaměstnance, pana Sedláčka,kterým tímto skládám poklonu za tak rychlé a bezproblémové vyřešení naší reklamace. Děkuji moc ještě jednou a Vám ostatním mohu AUTO ESA jedině doporučit, i když se na ně někdy objeví i ne příliš kladné recenze. Máme od nich již dvě auta a jsme s nimi velmi spokojeni, pokud budeme přemýšlet o novém autě, určitě opět využiji jejich služeb a moc ráda.
V.Havlíčková

Do Auto ESA jsem si jel pro vůz, na který jsem čekal téměř rok. Pravda trochu s obavami, kupoval a prodával jsem již několik vozů. Byl jsem velmi příjemně překvapen vstřícností a ochotou vašich zaměstnanců - prodejců, zvláště pana Janouška. Ocenil jsem profesionalitu a rychlost převodu vozů a serióznost při jednáních. Komplexnost a variabilita služeb je velmi příjemnou věcí a v dnešní komplikované době vlastně nutností. Na rozdíl od jiných nezapomínáte, že tu jsme hlavně kvůli vozům. Tak pečlivě připravené a servisované vozy se jen tak nevidí. Ale vždyt i ojetina může dobře vypadat a bezpečně sloužit. Děkuji a přeji hodně zajímavých vozů a spokojených zákazníků.

Se srdečným pozdravem
MUDr. Jiří Mokrejš

„Rád bych poděkoval za vstřícnost a ochotu s vyřizováním formalit ohledně koupi vozu paní Janě Malé."
spokojený zákazník Marek Souček

„Dne 11.6.2011 jsem se po dohodě s Vaším zaměstnancem dostavil v podvečer na předvedení mého vozu BMW 745 i, který jsem měl zájem dát jako protiúčet pro nákup jiného vozu od Vaší společnosti. Důvodem prodeje - přenechání na protiúčet - mého vozu je, že jsem důchodce a takovýto vůz - i když jsem nadmíru spokojen - nemohu provozovat vzhledem k režijním nákladům, ať z hlediska spotřeby, pojistného atd. Při obhlídce mého vozu Vaším zaměstnancem a při obhlídce případného vozu na protiúčet mohu konstatovat - i když se transakce nakonec neuskuteční - že jsem byl nadmíru spokojen s přístupem Vašich zaměstnanců, jejich jednáním a vztahu k zákazníkovi. Popravdě zdůrazňuji, že jsem navštívil předtím další dva autobazary, ale přístup k zákazníkovi byl diametrálně jiný a někdy až nevkusný.Jako starší člověk který má již jisté zkušenosti kde a jak se zákazníkovi věnují je toto poděkování na místě a spravedlivé.Poděkování patří panu který se mně telefonicky velmi seriozně věnoval ze zákaznického centra a několikrát volal, jestli se mně někdo věnuje, za to mu dík.Dále jsem velmi spokojen a překvapen s jednáním a přístupem pana Opatrného, který se věnoval prohlídce mého vozu. Ještě bych rád touto cestou poděkoval panu Kušovi, který mně ukazoval auta která by případně byla vhodná jako protiúčet.Tento dopis s poděkováním zasílám, jak jsem již uvedl, i když se uvedená transakce neuskuteční.Slušnost a vstřícnost je vzácný stav u dnešních firem.“
Jindřich B., Praha


Akční vozy






K provozování webu autoesa.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti.